Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 0,69 prosent før den sluttet på 350,74 poeng. Det ble omsatt aksjer for 3,65 milliarder kroner.For noen uker siden nedjusterte DnB NOR Markets sin anbefaling på aksjer fra overvekt til nøytral. I et intervju med TDN Finans velger Morten Jensen, aksjestrateg i DnB NOR Markets, å dempe forventningene til utviklingen i aksjemarkedet.- Det er mye tvil og tro om futten har gått ut av konjunkturoppsvinget. Vi ser et flatt marked de nærmeste ukene og månedene, men stor tradingrange - pluss, minus 10-15 prosent, sier Jensen. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i august, har gått ned 1,98 prosent og står nå i 73,93 dollar. Analytiker Thina Saltvedt i Nordea Markets sier til Reuters at det snart kan være duket for en opptur i oljemarkedet. Hun ser nemlig tegn som tyder på at den kommende resultatsesongen blir solid.- Det har vært unormalt lite negative resultatvarsler i forkant av denne rapporteringsperioden, noe som historisk sett er en indikasjon på positive tall fra selskapene. Hvis resultatene kommer inn litt bedre enn ventet, og ikke minst hvis guidingen er bedre enn ventet, så vil det bidra til å skape optimisme i markedet og en økende vilje til å ta risiko igjen. Da vil vi nok også se at flere trekker inn i oljemarkedet igjen, noe som ofte bidrar til å løfte prisene, sier Saltvedt. Styret i Green Reefers meldte onsdag i forrige uke at de planlegger å gjennomføre en fortrinnsrettsemisjon for å styrke selskapets finansielle stilling. Selskapet har etablert et garantisyndikat bestående av eksisterende aksjonærer og nye investorer med det formål å sikre at transaksjonen gjennomføres.Transaksjonen er garantert på 0,05 kroner per aksje og Green Reefers vil derfor skrive ned pålydende på aksjene, samtidig med at aksjekapitalen vil økes med det garanterte beløpet. Nyheten førte til at aksjen stupte 60 prosent til 0,16 kroner. I dag klatret aksjen 33,33 prosent før den sluttet på 0,20 kroner. DnB NOR slo i dag til med en kursoppgang på 5,75 prosent før aksjen sluttet på 72,70 kroner. Nomura Securities hever kursmålet på DnB NOR fra 82 til 90 kroner, melder TDN Finans. Ifølge Reuters hever Deutsche Bank kursmålet fra 68 til 73 kroner. at DnB NOR fikk et resultat etter skatt på 2,82 milliarder kroner i andre kvartal 2010, mot 643 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 3,44 milliarder kroner. EOC omsatte for 18,5 millioner dollar i sitt 3. kvartal og hadde et underskudd på 3,4 millioner dollar. På samme tid i fjor var omsetningen på 19,9 millioner dollar, med et overskudd på 5,9 millioner kroner. Aksjen falt 5,51 prosent. TGS melder at de har chartret ytterligere kapasitet for virksomheten i Vest-Afrika. TGS har chartret Fugro's Geo-Karibien for ca. syv måneder. Det forventes at TGS vil ta inn fartøyet, som kan taue 12 streamere, på eller rundt 1. september 2010. Aksjen gikk opp 2,50 prosent. Sevan har engasjert First Securities AS og Pareto Securities AS for å hente inn 200 millioner dollar. Nettoprovenyet fra emisjonen vil bli benyttet til (i) å refinansiere et eksisterende obligasjonslån på 135 millioner dollar (ii) å kjøpe 20 prosent av FPSO Sevan Hummingbird fra Centrica Energy Upstream for å eie det 100 prosent, og (iii) generelle forretningsmessige formål. Aksjen gikk opp hele 19,77 prosent før den sluttet på 6,12 kroner. Clair Ridge Joint Venture har tildelt Aker Solutions en EPC-kontrakt for levering av to stålunderstell, som vil ligge vest for Shetland. Byggingen vil bli utført av Aker Solutions i Verdal, og inkluderer engineering, innkjøp, konstruksjon, last-out og sjøfesting av de to stålunderstellene og tilhørende. Aksjen la på seg beskjedne 0,06 prosent. Forrige uke kunne investorene på Wall Street glede seg over den beste uken på et år. Den virkelige testen begynner i dag når store retningsgivende selskaper begynner å legge frem sine kvartalstall.21 av S&P 500-selskapene vil offentliggjøre resultater denne uken, mens resten er spredt ut over de neste tre ukene. Intel legger frem tall på tirsdag, JP Morgan Chase og Google presenterer kvartalstall på torsdag mens Citigroup, General Electric og Bank of America legger frem tall på fredag.- Vi har gjort mye for å ødelegge investorenes tillit de siste to månedene. Jeg tror ikke vi vil se en dobbel-dip for økonomien, men veksten kommer helt klart til å bli lav, sier Mark Travis, adm. direktør i Intrepid Capital Funds, til CNN.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .