I analysenytt fra Investtech beskrives DnB NOR som dagens kjøpskandidat.-En tilnærmet horisontal trend er brutt opp. En fortsatt sterk utvikling indikeres, og DnB NOR har nå støtte ved eventuelle reaksjoner ned mot trendlinjene. Kursen har også brutt gjennom taket ved 72,14 kroner i en rektangelformasjon. Etablert brudd vil signalisere videre oppgang til 83,38 kroner eller mer. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 67,00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 67,00 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investtech.-Volumtopper korresponderer med kursbunner og volumbunner korresponderer med kurstopper. Dette svekker trendbruddet. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech. på 5,75 prosent før aksjen sluttet på 72,70 kroner. Nomura Securities hevet kursmålet fra 82 til 90 kroner mens Deutsche Bank hevet kursmålet fra 68 til 73 kroner.Forrige uke ble det kjent at DnB NOR fikk et resultat etter skatt på 2,82 milliarder kroner i andre kvartal 2010, mot 643 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 3,44 milliarder kroner.