For noen uker siden nedjusterte DnB NOR Markets sin anbefaling på aksjer fra overvekt til nøytral. I et intervju med TDN Finans velger Morten Jensen, aksjestrateg i DnB NOR Markets, å dempe forventningene til utviklingen i aksjemarkedet.- Det er mye tvil og tro om futten har gått ut av konjunkturoppsvinget. Vi ser et flatt marked de nærmeste ukene og månedene, men stor tradingrange - pluss, minus 10-15 prosent, sier Jensen.- Det er stykke frem til vi får en rimelig oversikt over hva som skjer med statsgjeldsituasjonen og banksektoren i Europa. At Spania nå får finansiert seg i markedet til noenlunde lave renter, er et bra tegn. Når dette blir bedre vil jeg løfte anbefalingene, men akkurat nå er det dårlig sikt, avslutter Jensen.I dag skinner solen på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 349,72 poeng, opp 0,40 prosent.