John Gunnar Eggen i Allegro Finans sier til Finansavisen torsdag at han mener prisnivået på Oslo Børs nå er meget behagelig, og at det så å si har vært slik i hele 2010.- Vårt hovedscenario er fortsatt at den globale økonomien vil vokse fremover. Globale industriproduksjon-målinger viser riktignok at aktiviteten har falt den siste måneden, men vi er fortsatt på nivåer som tilsier at den globale veksten vil være langt over trend, sier Eggen.Allegro, som er eid av SpareBank 1 SMN og Reitangruppen, posisjonerer seg mens børsselskapene begynner å rapportere for årets andre kvartal.- Allerede i starten av juni var det norske aksjemarkedet priset på nivåer som vi svært sjelden ser med mindre vi opplever en resesjon. Resultat i dag er et aksjemarked som fortsatt er veldig lavt priset før selskapene skal rapportere sine tall for andre kvartal, sier Eggen.Her er forvalterens fem favorittaksjer:
- Acergy- Norsk Hydro- Subsea 7- RCCL- Storebrand
Les hele intervjuet med John Gunnar Eggen i torsdagens utgave av Finansavisen.