som peker videre ned mot 25 kroner på 1-3 måneders sikt.Oslo Securities ser også nedside i aksjen, og nedgraderer den fra "hold" til "salg" med kursmål 26,50 kroner på mellomlang sikt (1-3 måneder), og stop loss ved etablering over 35 kroner.- Etablering over sistnevnte nivå vil kansellere aktuell svakhet i chartet. Dog anbefaler vi kundene å benytte seg av "trailing stop" for å forsvare gevinster på posisjon ved ytterligere kursfall i aksjen, sier analytiker Rafiul Hossain til HegnarOnline.Trailing stop?- Det betyr å flytte stop loss nedover med fallende kurs, slik at en unngår å være med på en evt. vending opp igjen. Med long-posisjoner gjøres det motsatte; flytte stop loss på stigende kurs, forklarer Hossain.- "Money & risk management" er fortsatt nøkkelen for å skape resultater i dagens marked, legger han til.Hydro handles nå for 32,60 kroner, opp 0,5 prosent i dagens handel. Det betyr at Oslo Securities ser en nedside på rundt 23 prosent.Analytikeren påpeker at Hydro-aksjen tidligere i sommer har fått en såkalt ''death cross'', som innebærer at 50 dagers snitt har brutt 100/200 dagers snitt.- Dette er et sterkt signal om at aksjen skal videre ned på mellomlang sikt. I den forbindelse falt aksjen under 30 kroner løpet av juni, men har den siste uken reagert opp mot bruddsted for å avstemme dette nivået mellom 33-34 som motstand. På dette nivået møter vi også trendtak i den fallende trenden som er etablert i chartet, sier han videre.Hossain poengterer også at signalene om ytterligere nedside i Norsk Hydro forsterkes ved at konkurrenten Alcoa i mange tilfeller har vært ledende på kursutvikling.- Alcoa har som Hydro tilsvarende kursutvikling, med fallende 200 dagers snitt og "death cross" fra tidligere i sommer. Dessuten ønsker jeg også å trekke frem metallpris-indeksen (GYX) til Goldman Sachs, som har brutt ned og signaliserer videre fall på mellomlang sikt, avslutter analytikeren overfor HegnarOnline.