Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Telenor, RCCL, Acergy, FrontlineSeadrill.
og Sistnevnte er meglerhusets såkalte hovedcase akkurat nå.- Seadrill er i ferd med å bryte sin fallende trend som startet i april. En ny eventuell stigende trend bør ta aksjen opp mot 150 kroner, der motstanden er sterk. En del motstand finnes også på nivåene rundt 140 kroner. Vi endrer anbefaling fra hold til kjøp og har kursmål 150 kroner - stop loss på 122 kroner, kan man lese i rapporten.Seadrill stiger fredag 0,46 prosent til 130,10 kroner. Oppsiden her kan i følge Christiania Securities altså i denne omgang være på omlag 15,3 prosent.For de resterende aksjene er det små endringer fredag, med unntak av Telenor som styrker seg drøye 2,60 prosent.