Mandag har så langt vært en meget ujevn dag på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,17 prosent og står dermed i 437,74 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 850 millioner kroner.Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i august, har gått ned 0,95 prosent og står nå i 74,70 dollar.Solvang er den prosentvise vinneren med en oppgang på 21,53 prosent mens Teco Maritime er taperen med en nedgang på 10,86 prosent. Begge aksjene beveger seg på små volum, uten at det har kommet noen nyheter fra selskapene. DnB NOR er ned 0,3 prosent til 68,55 kroner. Nomura Securities høyner kursmålet på DnB NOR fra 82 til 90 kroner, melder TDN Finans. Ifølge Reuters hever Deutsche Bank kursmålet fra 68 til 73 kroner. at DnB NOR fikk et resultat etter skatt på 2,82 milliarder kroner i andre kvartal 2010, mot 643 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 3,44 milliarder kroner. EOC omsatte for 18,5 millioner dollar i sitt 3. kvartal og hadde et underskudd på 3,4 millioner dollar. På samme tid i fjor var omsetningen på 19,9 millioner dollar, med et overskudd på 5,9 millioner kroner. Aksjen stiger 0,79 prosent. TGS melder at de har chartret ytterligere kapasitet for virksomheten i Vest-Afrika. TGS har chartret Fugro's Geo-Karibien for ca. syv måneder. Det forventes at TGS vil ta inn fartøyet, som kan taue 12 streamere, på eller rundt 1. september 2010. Aksjen er klatrer 1,92 prosent. Sevan har engasjert First Securities AS og Pareto Securities AS for å hente inn 200 millioner dollar. Nettoprovenyet fra emisjonen vil bli benyttet til (i) å refinansiere et eksisterende obligasjonslån på 135 millioner dollar (ii) å kjøpe 20 prosent av FPSO Sevan Hummingbird fra Centrica Energy Upstream for å eie det 100 prosent, og (iii) generelle forretningsmessige formål. Aksjen faller 1,76 prosent til 5,02 kroner. Clair Ridge Joint Venture har tildelt Aker Solutions en EPC-kontrakt for levering av to stålunderstell, som vil ligge vest for Shetland. Byggingen vil bli utført av Aker Solutions i Verdal, og inkluderer engineering, innkjøp, konstruksjon, last-out og sjøfesting av de to stålunderstellene og tilhørende. Aksjen faller likevel 0,83 prosent. mandag formiddag. Tyske DAX er opp rundt 0,1 prosent, CAC 40 er uendret - mens britiske FTSE 100 avanserer 0,24 prosent.Aksjen som viser vei, er defintivt BP - som klatrer 5,6 prosent til 385,35 pence på London-børsen. FT.com skriver at PetroChina har uttrykt interesse, mens Sunday Times viser til rykter om at Exxon Mobil har bedt om klarsignal fra høyeste hold i USA for å by på det skandalerammede oljeselskapet.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .