Oppgangen på Oslo Børs har nær halvert seg siden børsåpningen.Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 0,46 prosent til 346,3. Det er omsatt aksjer for 1,7 milliarder kroner. torsdag og fredag preger også børsen i Oslo.I Europa er det litt blandet, men med en positiv undertone. I London er FTSE 100 ned 0,02 prosent. DAX i Frankfurt er opp 0,35 prosent, mens CAC 40 i Paris er opp 0,54 prosent.Brent-oljen med augustlevering omsettes i øyeblikket for 74,97 dollar fatet, opp 0,33 prosent. WTI-oljen stiger 0,3 prosent til 75,67 dollar fatet. En av dagens viktigste nyheter er DnB NORs tall for andre kvartal, og banken Konsernet fikk et resultat før skatt på 4,35 milliarder kroner, opp fra 1,14 milliarder kroner i samme periode i fjor. Forventningene viste ifølge TDN Finans 4,26 milliarder kroner. Av rapporten går det også frem at tapene krymper kraftig.Fra å ha vært opp over 1,5 prosent tidligere i dag er DnB NOR-aksjen ved lunsjtider opp 0,5 prosent til 70 kroner. Også Data Respons og Itera leverer tall for andre kvartal fredag.Data Respons viser en fra samme periode i fjor, men bunnlinjen er fremdeles rød. Aksjen stiger 4,47 prosent til 8,88 kroner.Sammenlignet med i fjor med 18 prosent. Selskapet fikk et resultat etter skatt på 4 millioner kroner, og en omsetning på 100,1 millioner kroner.Itera faller 2,3 prosent til 2,98 kroner. Styret i Scorpion Offshore at de enstemmig anbefaler å akseptere ."Styret tror kombinasjonen av Scorpions høyspesifikasjonsjackuper og andre vekstmuligheter med Seadrills moderne flåte vil skape betydelige synergier", heter det i meldingen.Scorpion Offshore faller 0,25 prosent til 40,3 kroner, mens Seadrill-aksjen stiger 0,31 prosent til 129,9 kroner. Dagens vinner ved lunsjtider er Camillo Eitzen, med en oppgang på 19,02 prosent.SeaBird Exploration stiger 3,56 prosent til 2,62 kroner, etter at de fredag leverte om flåteutnyttelsen.Blant de mest omsatte er Questerre, som i dag opp 0,16 prosent til 19,25 kroner.TEL og YAR er to av tungvekterne som stiger. De er opp 2 - 3 prosent, mens NHY og DnB NOR er opp 0,5 prosent.Orkla faller 0,26 prosent til 46,08 kroner. Også andre tunge aksjer som REC, RCL, AKSO, ACY og STB er 0,1 - 1 prosent.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .