De viktigste børsene i Europa startet uken i positivt terreng. Markedsaktører venter nå spent på hvordan resultatsesongen vil fortone seg, samtidig som det knytter seg spenning til de europeiske bankenes stresstester.I Tyskland la DAX-indeksen på seg 0,20 prosent, den franske CAC 40-indeksen klatret 0,37 prosent mens FTSE 100-indeksen i London gikk opp 0,66 prosent.EU må legge fram mer informasjon om stresstestene av europeiske banker dersom finansmarkedene skal beroliges, mener eksperter.- Det går en haug med rykter om at stresscenariene er for svake. I tillegg er det usikkerhet om hva myndighetene gjør med de bankene som viser seg å ha for svak kapitalbase, sier sjeføkonom i Nordea, Steinar Juel, til NTB.EUs finansministre, Eurogruppen og EU-president Herman van Rompuys arbeidsgruppe møtes til forskjellige møter i Brussel mandag og tirsdag. Formelt er ikke de såkalte stresstestene som skal offentliggjøres 23. juli på programmet, men de kommer likevel til å være en viktig del av samtalene.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..