Acergy la denne uken fram , og markedet reagerte med å sende aksjen rett ned.Likevel er flere meglerhus fremdeles meget positive til aksjen. Goldman Sachs kutter riktignok kursmålet på aksjen fra 156 kroner til 150 kroner, men gjentar likevel sin kjøps-anbefaling, melder European MarketScope torsdag.Agilis Securities skriver i en oppdatering at tallene fra Acergy etter deres mening var forholdsvis bra, og at de på bakgrunn av det beholder sin kjøps-anbefaling. Kursmålet her er satt til 130 kroner.Handelsbanken Capital Markets opererer også med kjøp på Acergy, og har satt kursmålet til 135 kroner. Også dette meglerhuset er godt fornøyd med kvartalstallene, men stiller et lite spørsmålstegn med utviklingen videre i 2011.Societe Generale kutter på sine side Acergy fra kjøp til hold. Her opplyses det ikke om kursmål.Skal man tro Goldman Sachs, som altså er det mest positive av de nevnte meglerhus med tanke på kursmål, kan Acergy ha en oppside på rundt 54 prosent.Aksjen faller torsdag 0,61 prosent til 97,20 kroner.