Meglerhuset Arctic Securities skriver i en oppdatering onsdag at de nå nedgraderer sin anbefaling på Frontline.Arctic vraker sin kjøps-anbefaling og går dermed fra kjøp til selg, melder Bloomberg. Kursmålet er satt til 150 kroner.Meglerhuset ser svakere utsikter for verdensøkonomien, lavere import av olje fra Kina i andre halvår og flåtevekst i tiden som kommer.Frontline er onsdag ned 0,98 prosent til 182,30 kroner. Aksjen er så å si uendret siste måned.Samtidig skriver Handelsbanken Capital Markets i en oppdatering at de har klokkertro på REC fremover.Onsdag omsettes aksjen for 17,93 kroner, mens Handelsbanken opererer med kursmål på 27 kroner. Dermed tror de aksjen kan ha en oppside på rundt 50 prosent.Meglerhuset har nå en kjøps-anbefaling på REC.- Det er ingen tvil om at vi nå ser et meget sterk momentum i sol-sektoren etter en usedvanlig utfordrende 2009. Vi venter at en rekke sol-selskaper kommer til å melde om bedring i inntjeningen fremover, og i denne sammenheng tror vi REC er godt rustet, skriver meglerhuset.