Det ble en blandet dag for aksjemarkedene i Europa. DJStoxx 50-indeksen endte opp 0,25 prosent.Detaljhandelssektoren tynget etter at at den belgiske supermarkedsgruppen Delhaize kuttet sin 2010-guiding og aksjen falt mer enn elleve prosent. Ferske tyske BNP-tall bidro på den optimistiske siden, mens tilsvarende tall fra blant annet Hellas var dårligere enn ventet. Resultatet var
økt fokus på gjeldsproblematikken og økte kredittspreaderSlik endte de viktigste indeksene fredag:
  • FTSE 100 (London) +0,2%FTSE 100 (London) +0,2%
  • DAX 30 (Frankfurt) -0,4%DAX 30 (Frankfurt) -0,4%
  • CAC 40 (Paris) -0,3%CAC 40 (Paris) -0,3%
Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserEuropa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen.
. Ingen tror veksten i Europa, med Tyskland i førersetet, vil vare lenge.-Supermann er kledd i svarte, røde og gule farger i år, Tysklands farger, men på et tidspunkt vil han igjen bli Clark Kent. Økonomien kan ikke fortsette å vokse med denne raten, sier økonom Carsten Brzeski i ING Group, i følge TDN Finans. Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .