Analytiker Rafiul Hossain i Oslo Securities har i dag nedgradert Yara og Marine Harvest fra en hold- til en salgsanbefaling.- Aksjen kommer opp mot 100MA og horisontal motstand ved 5,00. Vi forventer en reaksjon ned fra disse nivåene på kort sikt. På nedsiden har vi støtte ved 4,60 og 4,00. På oppsiden vil brudd gjennom motstand signalisere oppgang mot 5,50. Vi nedgraderer aksjen fra hold til salg med kursmål 4,40 med SL ved close over 5,15, sier analytikeren om Marine Harvest.- Aksjen har brutt ut av den kortsiktige stigende trendkanalen etablert siden juli, noe som signaliserer i beste fall en mer nøytral og horisontal kursutvikling i aksjen. Dog har aksjen avstemt tidligere bunner ved 255 nivået som motstand og reagert ned. Dette gir tekniske signaler om at aksjen på mellomlang skal ned og avstemme tidligere bruddsted ved 225 nivået. I den forbindelse tar vi aksjen fra HOLD til SALG med kursmål 225 og stop loss ved etablering over 246. Den negative kursutviklingen støttes også med tilsvarende utvikling på RSI og MACD på kort sikt, sier analytikeren om Yara.