Analytiker Nils Christian Øyen i First Securities sier til Finansavisen onsdag at han nå er avventende til utviklingen på Oslo Børs - i alle fall på kort sikt.- På kort sikt er vi blitt mer forsiktige, da tydelige signaler om lavere økonomisk vekst enn ventet kan hemme en videre reprising. En fase med mer forsiktig gjeninnhenting er normalt i konjunkturforløpet, og så langt tror vi ikke at dette vil utvikle seg til en double dip, sier Øyen.First Securities-analytikeren har fulgt ekstra godt med på bankresultatene den siste tiden, og sier seg godt fornøyd med rapportene som har tikket inn.- Resultatene for andre kvartal har vært en forlengelse av trenden vi har observert i foregående kvartaler, med lavere utlånstap og stabil rentenetto. Betydelige kursgevinster og inntekter fra markets -avdelingene har også påvirket resultatene positivt, sier Øyen.Her er Øyens fire heteste aksjetips akkurat nå:
- Storebrand - kjøp!- Sparebank 1 SR-Bank - kjøp!- Sparebank 1 SMN - kjøp!- DnB NOR - hold!
Les hele intervjuet med Nils Christian Øyen i First Securities i onsdagens utgave av Finansavisen.