Finansavisen har sett nærmere på regnskapene til et knippe mindre meglerhus. Samlet tapte disse 70 millioner kroner i fjor, men aksjekreditt sørget for at Christiania Securities berget plussen. Meglerhuset med 25 meglere fikk et overskudd på 11,5 millioner kroner.- Å tilby kreditt er helt klart en viktig del av forretningsstrategien. Det er mange der ute og utenlandske meglerhus kommer stadig rullende inn over Skandinavia, derfor er det avgjørende å ha en klar profil og et godt produkt, sier administrerende direktør og eneeier Oddbjørn Hollen i Christiania Securities.Christiania Securities hadde kurtasjeinntekter på 39 millioner kroner, mens gevinster fra verdipapirporteføljen bidro med 19 millioner kroner.De ni andre meglerhusene i avisens oversikt gikk med 71 millioner kroner i underskudd i fjor, etter å ha solgt aksjeråd for vel 200 millioner kroner.Les hele saken i Finansavisen fredag.