Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Kursen har nå falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp, skriver Investtech etter å ha sett nærmere på Algeta.

Alpharadin, medisin utviklet av børsnoterte Algeta til brukt i prostatakreft i skjelettet. Basert på radium - Foto: Finansavisen
Børs
I analysenytt fra Investtech beskrives Algeta som dagens kjøpskandidat.- Algeta ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 73,00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert, skriver Investtech.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.