Det ble nok en dårlig dag på Wall Street torsdag, og alle de tre hovedindeksene endte nok en gang ned.Da dørene stengte hadde Dow Jones falt med 0,57 prosent til 10.319,95 poeng - et fall på 58,88 poeng - mens S&P 500 hadde dalt med 0,54 prosent og Nasdaq med 0,83 prosent.Meglerhuset Agilis Securities forteller i sin morgenrapport fredag hva som sørget for torsdagens fall i USA.- Amerikanske aksjer endte i minus torsdag etter at jobless claims kom inn høyere enn ventet. Investorene tolket dette som nok et tegn på at den økonomiske gjeninnhentingen svekkes. Initial Claims kom inn 484.000, mot ventet 465.000. Teknologiaksjer ledet an på nedsiden etter skuffende Cisco-tall. Cisco Systems, verdens største produsent av nettverksutstyr, falt 10 prosent på skuffende tall onsdag kveld. Caterpillar falt 1,8 prosent etter at høyere jobless claims signaliserer flere oppsigelser i en allerede svak økonomi. Gjødselaksjer steg. USDA-rapporten fra det amerikanske landbruksdepartementet predikerte at hveteproduksjonen vil falle til tre års lav etter at været har ødelagt avlingene i Russland, Kazakhstan og Ukraina, kan man lese i rapporten.Futures fra USA fredag tyder på at børsene kan få en positiv start fredag. Akkurat nå ligger det an til at Dow Jones åpner opp 55 poeng - 0,53 prosent.