Frykten er tilbake i aksjemarkedene verden over, og børsene har nå opplevd kraftig nedtur flere dager på rad.Investeringsdirektør Torkild Varran i DnB Nor Kapitalforvaltning sier til avisen dn torsdag at han tror en ny eventuell ny større nedtur på verdens børser kan bli virkelig stygg.- Det er en ikke neglisjerbar fare for en ny nedtur. Hvis det skjer kan det bli ganske stygt, ettersom mulighetene for virkemiddelbruk fra myndighetene begynner å uttømmes, sier Varran.Pessimismen som nå merkes verden over har nådd Storebrand-forvalter Olav Chen. Han blir nå mer forsiktig i tiden fremover.- Vi tror fortsatt ikke på en doubel dip - en ny kraftig nedgang i verdensøkonomien - men vi er blitt mer forsiktige. Derfor har vi jekket oss ned til normalvekt i aksjer, i stedet for overvekt, sier Chen.USA-børsene falt kraftig onsdag, og aksjemarkedene i Asia fortsetter fallet torsdag. Oljeprisen er også kraftig ned, samtidig med at dollaren styrker seg solid.