Fredag 6. august rykket både Investtech og Terra Markets ut med en kjøpsanbefaling på Aker Solutions.I analysenytt fra Investtech ble Aker Solutions beskrevet som dagens kjøpskandidat.- Aker Solutions ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 82,00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert, skrev Investtech.I fredagens rapport fra Terra Markets ble Aker Solutions beskrevet som dagens case. "Aker Solutions (86,20) - solid ordreinngang og attraktivt priset", er overskriften på rapporten.Fredag åpnet Aker Solutions på 86,25 kroner. I dag faller aksjen 7,49 prosent til 75,95 kroner etter å ha lagt frem sine kvartalstall. Det betyr en samlet nedgang på 12 prosent på få dager.
Falt nesten 10 prosent i dag
Ved stengetid torsdag hadde Aker Solutions falt ytterligere. Aksjen endte ned 9,6 prosent til 74,25 kroner.Dermed er nedgangen siden åpningen sist fredag på 14 prosent.