Acta har ansatt 45 -år gamle Arturo Arques som ny country manager i Sverige.Arques kommer fra stillingen som Head of Private Banking & Asset Management og har vært medlem i konsernledelsen i Nordnet AB. Han har tidligere hatt flere ledende stillinger innenfor bank og finans i SEB Enskilda Banken, Enskilda Securites og Handelsbanken Markets.- Vi har brukt over ett år på å bygge nye Acta, og vi er nå kommet til et tidspunkt hvor det er naturlig å slippe til nye krefter i Sverige. Acta er svært tilfreds med at Arturo Arques har valgt å slutte seg til Acta. Arques har bred kompetanse og har oppnådd svært gode resultater innenfor flere områder. Med 25 års erfaring fra finansbransjen i Sverige er han den rette personen for å lede Actas svenske virksomhet mot bedre omdømme, lønnsomhet og vekst, sier Solberg.Arques vil tiltre stillingen senest 6. februar 2011.Tidligere country manager, Mathias Andersson, skal nå konsentrere seg om mer operative oppgaver, og går tilbake til stillingen som salgsdirektør i Actas svenske virksomhet.