Oslo Børs faller fra start onsdag. Kort tid etter åpning er man ned 1,19 prosent til 363,19.Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis på børsen for 611 millioner kroner.Blant de aksjene som stiger mest finner man Northern Logistic Property, IOX og Bergen Group.Oppgangen for IOX kommer etter at selskapet onsdag morgenPå den andre siden av skalaen befinner blant annet Polarcus og Oslo Axess-aksjene Green Reefers og Nordic Mining seg.Statoil faller 0,47 prosent til 125,20 kroner. Blant de andre store faller PGS 3,56 prosent mens Acergy er ned 2,68 prosent. RCCL er nå eneste store selskap på Oslo Børs i pluss.Oljeprisen faller videre - nå under 79 dollar fatetOljeprisen fortsetter å falle onsdag morgen, etter at det sorte gull gikk på en liten smell tirsdag ettermiddag. Det er alt annet enn godt nytt for Oslo Børs.Fra børsstart til rundt klokken 16 i går falt nemlig brentoljen fra nivåer rundt 80,40 dollar per fat til 78,60 dollar. Man har ikke greid å heve seg mye fra det.Brent for levering i september omsettes onsdag morgen for 79,20 dollar, ned 0,50 prosent inneværende døgn. WTI-oljen er ned 0,50 prosent til 79,85 dollar per fat.- Sentimentet i USA er noe blandet. Jeg tror fremdeles vi er i en sørgelig tilstand, uttaler investeringsrådgiver Mike Sander i Sander Capital Advisors til Bloomberg.Ferske tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene falt med 2,2 millioner fat i forrige uke til 352,7 millioner fat.Bensinlagrene falt med 1,5 millioner fat til 223,5 millioner fat mens lagrene for destilater styrket seg med 2,3 prosent.Utnyttelsen av raffineriene i prosent gikk ned 0,7 til 86,4 prosent.Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, , oppjusterer nå sitt anslag for oljeetterspørselen i 2010 og 2011 med henholdsvis 90.000 og 130.000 fat per dag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .