på Oslo Børs i kjølvannet av i morges. Hovedindeksen har vært ned over 1,4 prosent intradag, men noteres i skrivende stund ned 0,9 prosent til 369,75. Resten av det europeiske aksjemarkedet og de amerikanske futurene står også i rødt. Brent september-olje går for 79,85 dollar fatet, mens prisen var 80,87 dollar da Oslo Børs stengte dørene mandag. Statoil faller 1,4 prosent til 126 kroner. tirsdag at Qatalum-verket i Qatar måtte stanse metallproduksjonen som følge av et kraftutfall. Aksjen er ned 3,5 prosent til 32,32 kroner. Hydro-analytiker Hans Erik Jacobsen i First Securities mener imidlertid markedet overreagerer.- Dette vil koste penger og gi tapte inntekter, men det er på ingen måte en situasjon som skulle tilsi en kursnedgang på 4 prosent, så dette er en kraftig overreaksjon, sier Jacobsen til Reuters.- Dette dreier seg om at to tredjedeler av produksjonen kanskje blir forsinket i et halvt år og selv om det er for tidlig å si noe om de økonomiske konsekvensene så blir de ikke betydelige i en Hydro-sammenheng, legger han til. med en oppgang på 2,2 prosent til 245,20 kroner. Aksjen falt mandag, men har steget pent i det siste som følge av de ville tilstandene i hvetemarkedet.SAS-sjef Mats Jansson (59) går av til høsten, Jansson har vært toppsjef i flyselskapet i fire år. Styret har startet arbeidet med å finne en erstatter. Aksjen er sist omsatt for 23,50 kroner, ned 1,3 prosent. mandag kveld et resultat etter skatt på minus 5,8 millioner kroner i 2. kvartal 2010, mot minus 20,6 millioner kroner i samme periode året før. Aksjen faller 0,8 prosent til 5,90 kroner.Birdstep Technology om 201.615 EasyConnect-aktiveringer i juli 2010, sammenlignet med 184.974 i samme periode året før. Aksjen er uendret på 1,19 kroner.Eitzen Chemical etter skatt på minus 27,6 millioner dollar i 2. kvartal 2010, mot minus 26,2 millioner dollar i samme periode året før. Markedet belønner selskapet med et fall på 3,4 prosent. sender Flex LNG opp over 12 prosent på Oslo Axess, mens Bjørge stiger 2,7 prosent etter å ha meldt om to nye kontrakter. vil markedet rette oppmerksomheten mot sentralbanksjef Ben Bernanke og den amerikanske rentebeslutningen. Blant annet spekuleres det i hvorvidt sentralbanken vil gjenoppta de kvantitative lettelsene.- Etter flere måneder med skuffende makrotall er det knyttet ekstra stor spenning til hva Fed sier om konjunkturbildet, som stadig viser svakhetstegn, skriver DnB NOR-økonom Maren Romstad i en kommentar tirsdag.Det er omsatt verdipapirer for 2,04 milliarder kroner så langt i dag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .