Det var svært lite å glede seg over på Oslo Børs onsdag. Det startet dårlig med skuffende makrotall fra Kina og den amerikanske sentralbankens pessimistiske utsikter. De dårlige nyhetene stod i kø på ettermiddagen, noe som sendte hovedindeksen ned 2,3 prosent til 358,98. Et kraftig prisfall på olje bidrar til nedturen. Klokken 14:30 ble det sluppet overraskende svake tall for, noe som førte børsen nedover.Det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 5,8 milliarder kroner.Ellers i Europa er også bildet entydig negativt. DAX i Frankfurt falt 2,1 prosent. FTSE 100 i London og CAC 40 i Paris falt 2,3 og 2,7 prosent. faller også kraftig. Så langt er Dow Jones ned 2,1 prosent og Nasdaq ned 2,8 prosent.- Oslo Børs blir trykket litt ned av generell børsnedgang. Det som tynger er svake tall fra USA, som arbeidsmarkedsrapporten som kom på fredag, i Argo Securities til TDN Finans tidligere i ettermiddag. Oljeprisen falt markant tirsdag. Nedturen fortsetter i dag. Siste notering for Brent-oljen (september-kontrakten) er 77,99 dollar fatet, ned 2,0 prosent. Så sent som tirsdag var prisen oppe i 82,03 dollar fatet. Amerikansk WTI-olje handles for 78,36 dollar per fat, ned 2,3 prosent.Tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene falt med 2,2 millioner fat i forrige uke til 352,7 millioner fat. Bensinlagrene falt med 1,5 millioner fat til 223,5 millioner fat, mens lagrene for destilater styrket seg med 2,3 prosent. fra amerikanske myndigheter ble sluppet klokken 16:30 norsk tid. Disse viste at de amerikanske oljelagrene falt med 3,0 millioner fat til 355,0 millioner fat sist uke, mens de ifølge Bloomberg var ventet å falle med 2,0 millioner fat.Oljeanalytiker Thina Saltvedt i Nordea knytter fallet de siste dagene til det faktum at de børsnoterte selskapenes resultatperiode nå går mot slutten.- Det er ikke noe tvil om at rapporteringssesongen har gitt et løft til oljeprisen. Risikoappetitten var på et bunnivå da den startet og når selskapene leverte bedre enn ventet bidro det til å løfte stemningen i oljemarkedet, til Reuters.Statoil endte ned 2,1 prosent til 123,20 kroner. Lille Interoil klatret 11,1 prosent til 10 kroner. Oppgangen kom etter at selskapet onsdag morgen Det finnes et par lyspunkter på listen over de mest omsatte aksjene. Yara gikk mot strømmen og steg 0,1 prosent til 238,80 kroner. En analytiker TDN Finans har snakket med tror kursoppgangen skyldes en forsinket reaksjon på tirsdagens ureaprisoppgang.- Yara-kursen falt litt med markedet i går, selv om ureaprisene kom opp. Oppgangen i dag kan være for å ta igjen dette. Det er ingen andre forhold så vidt jeg kan se som kan forklare oppgangen, . Marine Harvest ble løftet 0,7 prosent til 5,01 kroner. Prisene på oppdrettslaks stiger denne uken- Lakseprisene utvikler seg i en sykel som skulle tilsi at den skulle falle litt. Sektoren har gått litt sidelengs mens den underliggende utviklingen har vært veldig sterk sesongmessig, sier en analytiker til TDN Finans. Tungvektere som Norsk Hydro, Seadrill, REC, Aker Solutions og Songa Offshore falt fire-fem prosent. Golden Ocean falt 6,8 prosent til tross for et . Sevan Marine endte ned 6,6 prosent til 5,90 kroner. Det kom flere meldinger fra selskapet i dag. Den første transjen i et obligasjonslån på 200 millioner dollar har blitt trukket i dag. dessuten 20 prosent av "Sevan Hummingbird" fra Centrica Energy Upstream for 39 millioner dollar, noe som tilsvarer 239 millioner kroner. Etter det vil Sevan eie indirekte 100 prosent av FPSO-en.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .