Meglerhus: - Kjøp disse tre aksjene

Analysesjef Thomas Nygård og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er tre anbefalinger. Kjøps-anbefaling vrakes fredag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs
Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport fredag at de for tiden anbefaler kjøp av tre aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
og Dermed vrakes kjøps-anbefalingen meglerhuset hadde på Songa Offshore.Marine Harvest er for tiden TGS-Nopec får fersk kjøps-anbefaling fredag, og meglerhuset skriver følgende om aksjen.- TGS-Nopec falt kraftig i mai-juni, men ga et tydelig kjøpssignal fra en bunnformasjon ved brudd opp gjennom ca. 83 kroner. Etter en rask oppgang har aksjen nå falt tilbake på relativt lavt volum og tester støtte ved 85 kroner som støtte. Dette bør kunne gi ny oppgang. Vi gir kjøps-anbefaling med kursmål 94 kroner og stop loss 82,50 kroner.TGS-Nopec faller fredag 0,70 prosent til 84,90 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen i denne omgang kan ha en oppside på 11 prosent.DnB NOR stiger 0,77 prosent torsdag mens Marine Harvest er opp 1,49 prosent.