Det var lenge en positiv dag på Oslo Børs. På det høyeste stod hovedindeksen i 378,50, den høyeste noteringen siden mai, men nå er markedet i minus. Siste notering er 373,51, ned 0,2 prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for bare tre milliarder kroner.Oljeprisen stiger, men mindre enn tidligere i dag.. Nå går Brent september-olje for 80,81 dollar fatet, opp 0,8 prosent. Statoil løftes 0,3 prosent til 128,20 kroner.Yara har gått som en kule i det siste, blant annet på prisrally på hvete.I dag faller imidlertid aksjen 3,2 prosent i tung handel; 700 millioner kroner. I løpet av én måned har Yara steget 16 prosent.DnB NOR er ned over to prosent til 76,40 kroner. Generelt er offshore-sektoren positiv. I dag ble det kjent at Subsea 7 ert tildelt en kontrakt på britisk sokkel i Nordsjøen på over 100 millioner dollar. Kontrakten omfatter ingeniørtjenester, produksjon og installasjon av et rørledningssystem. Aksjen stiger 0,9 prosent til 111,30 kroner.(Artikkelen fortsetter under bildet)Songa Offshore meldte søndag kveld om et resultat etter skatt på 12 millioner dollar i 2. kvartal 2010, mot 78 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 22 millioner dollar. Til tross for svakere tall enn ventet stiger Songa 4,2 prosent til 21,51 kroner.Analytiker Knut Erik Løvstad i Handelsbanken forklarer oppturen med Songa-sjef Asbjørn Vaviks uttalelser om at selskapet er i ferd med å sikre seg en ny bankfasilitet.- Det er nyheten om bankfasiliteten som først og fremst driver Songa-aksjen i dag. Det er positivt at de får en mer langsiktig funding på plass med en fornuftig avdragsprofil. Og det virker ikke som om det er særlig langt unna heller, sier Løvstad til Reuters.- Resultatet i seg selv var ganske svakt, selv om jeg synes de forklarte det på en grei måte, sier Løvstad.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .