En fersk aksjonæroversikt viser at Investor Tore Aksel Voldberg i forrige uke, gjennom sitt investeringsselskap Solon, dumpet alle sine 632.050 aksjer i selskapet EMGS.Voldberg var 27. største aksjonær i selskapet, men kvitter seg nå altså med rubb og stubb. I forrige uke kvittet han seg med 332.050 aksjer i samme selskap.Voldberg har flere ganger tidligere vist at han har en unik evne til å kjøpe og selge til riktig tidspunkt. I mai i år skaffet han seg store mengder aksjer i Simrad Optronics. Bare dager etter kjøpene ble det kjent at tyske Rheinmetall har lagt inn et bud på selskapet.Da oljeserviceselskapet Odim ble kjøpt opp i februar, kjøpte Voldberg aksjer få dager før nyheten ble kjent.- Det å være aktiv i mange selskaper, innebærer at man fra tid til annen opplever både profit warnings, gode tall og oppkjøp, sa Voldberg nylig da han ble spurt som sin evne til å time kjøp og salg.