Schibsted melder om et resultat etter skatt på 759 millioner kroner i 2. kvartal 2010, mot 257 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 6,87 kroner, mot 3,57 kroner ved samme korsvei i fjor. Forventningene her lå på 6,06 kroner per aksje.Resultatet før skatt ble 963 millioner kroner, sammenlignet med minus 92 millioner kroner året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Finans et resultat før skatt på 856 millioner kroner.Driftsresultatet ble 893 millioner kroner, mot 17 millioner kroner året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 787 millioner kroner.Driftsinntektene beløp seg til 3.515 millioner kroner, sammenlignet med 2.996 millioner kroner i 2. kvartal 2009. Analytikernes forventninger lå her på 3.496 millioner kroner.- Vi er glade for å kunne legge frem et så godt resultat etter å ha lagt bak oss 18 krevende måneder hvor vi i fellesskap har snudd hver stein for å ruste oss for fremtiden. Resultatene vi leverer i 2. kvartal viser at vi har et solid Schibsted som er i stand til å sikre både god utvikling for mediehusene og fortsatt vekst og god inntjening for våre online rubrikkvirksomheter, sier Schibsteds konsernsjef Rolv Erik Ryssdal.Ryssdal slår fast at det omfattende lønnsomhetsprogrammet i konsernet er hovedårsaken til resultatforbedringen.Her erog