i kjølvannet av oppturen i Asia og sterke kvartalstall fra Schibsted i morges. Utover dagen forandret bildet seg og hovedindeksen endte til slutt opp 0,3 prosent til 357,46. Det ble omsatt aksjer og andre verdipapirer for 4,85 milliarder kroner. etter at at den belgiske supermarkedsgruppen Delhaize kuttet sin 2010-guiding. Ferske tyske BNP-tall bidro på den optimistiske siden, mens tilsvarende tall fra blant annet Hellas var dårligere enn ventet. Resultatet var økt fokus på gjeldsproblematikken og økte kredittspreader. Ingen tror veksten i Europa, med Tyskland i førersetet, vil vare lenge.-Supermann er kledd i svarte, røde og gule farger i år, Tysklands farger, men på et tidspunkt vil han igjen bli Clark Kent. Økonomien kan ikke fortsette å vokse med denne raten, sier økonom Carsten Brzeski i ING Group, i følge TDN Finans. demper deflasjonsfrykten ørlite, for første gang på to måneder og University of Michigan Consumer Sentiment-indeksen steg noe mer enn ventet, men fra lave nivåer. Følg . men utviklet seg negativt i takt med aksjemarkedene utover dagen. Brent september-olje omsettes ved stengetid på Oslo Børs for 75,0 dollar fatet, ned 0,6 prosent. Statoil endte ned 0,6 prosent til 122,80 kroner. Questerre falt 1,4 prosent til 17,70 kroner på mens lille Interoil steg 26,8 prosent til 12,55 kroner og ble dagens vinner. Flere selskaper slapp tall på morgenkvisten. , og la frem langt bedre tall enn ventet. steg hele 11,6 prosent til 144,5 kroner og var en av de store vinnerne fredag. Ett øyeblikk var oppturen på over 20 prosent!- Driftsresultatet er vesentlig bedre enn noen hadde ventet, det er drevet av sterk opphenting i reklamemarkedet, men også mye sterkere effekt enn ventet fra kostnadsprogrammet. De tar også opp forventningen til kostnadsprogammet for 2011, sier analytiker Arild Nysæther i Fondsfinans til Reuters.- Vi er glade for å kunne legge frem et så godt resultat etter å ha lagt bak oss 18 krevende måneder hvor vi i fellesskap har snudd hver stein for å ruste oss for fremtiden. Resultatene vi leverer i 2. kvartal viser at vi har et solid Schibsted som er i stand til å sikre både god utvikling for mediehusene og fortsatt vekst og god inntjening for våre online rubrikkvirksomheter, sier Schibsteds konsernsjef Rolv Erik Ryssdal. steg 3,3 prosent til 62,75 kroner. - Jeg er fornøyd med resultatene både for Mainstream og EWOS. Det sterke markedet gir spesielt god lønnsomhet for Mainstream, sier konsernsjef Geir Isaksen. falt 3,5 prosent til 13,80 kroner på sine tall. , som også har sluppet , steg 5,4 prosent til 83,50 kroner. endte opp 5,7 prosent til 8,80 kroner, til tross for at S&P har . har økt sin eierandel i Komplett og kontrollerer nå 61,7 prosent av aksjene i selskapet. Aksjen steg 5,8 til 40,3 kroner. Les . Transaksjonen er verdsatt til 890 millioner dollar inkludert gjeld. Det tilsvarer 5,46 milliarder kroner. Seadrill steg 0,8 prosent til 141,60 kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .