Spetalen: - De bør få blomster og julekort

Investor Øystein Stray Spetalen lovpriser to sentrale aktører i norsk næringsliv. - De har gjort en kjempejobb, sier Spetalen.

Øystein Stray Spetalen - Foto: Finansavisen
Børs

Investor Øystein Stray Spetalen lovpriser John Fredriksen og Tor Olav Trøim for å ha "ryddet opp" i oppdrettsnæringen i Norge.Inntjeningen i sektoren er nå meget god, og det kan man takke duoen for, mener investoren.- Før slo oppdretterne hverandre ihjel med øks. Det har Fredriksen og Trøim ordnet opp i. De gjorde en kjempejobb - de andre bør sende dem blomster og julekort til hver jul, sier Spetalen.Investoren mener laksebransjen her til lands forandret seg kraftig etter at Trøim og Fredriksen startet arbeidet med det som i dag er Marine Harvest.Spetalen kjenner laksebransjen som tidligere storeier i lakseprodusenten Salmar.

Nyheter
Børs