Det er slett ingen god dag for asiatiske investorer onsdag, og de viktigste børsindeksene regionen over er ned.Verst ser det ut til å gå i Japan, der Topix-indeksen faller mer enn den har gjort på to måneder.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index, som består av 70 prosent japanske aksjer, faller 1 prosent til 119,80, og har dermed falt 2,1 prosent i løpet av de siste tre dagene.Forut for dette hadde indeksen styrket seg fem uker på rad.- Det begynner å bli klart for de fleste at verdensøkonomien er i ferd med å sakke farten noe, og dermed blir sentimentet hos investorene dårligere. Man venter nå på positive tall eller nyheter, uttaler Tomomi Yamashita hos Shinkin Asset Management Co. til Bloomberg.Dårlige kvartalstall fra Commonwealth Bank of Australia og færre enn ventet maskinordre i Japan bidrar til fallet onsdag.I Japan faller Nikkei 225 hele 2,50 prosent til 9.311,97 - nevnte Topix er ned 2,27 prosent, mens hang Seng i Hong Kong styrker seg marginalt med 0,05 prosent til 21.484,34.I Australia er S&P/ASX 200 ned 1,59 prosent, CSI 300 i Kina er opp 0,14 prosent mens Taiex i Taiwan daler 1,24 prosent.Videre er Kospi-indeksen i Sør-Korea ned 1,09 prosent, NZX 50 i New Zealand ned 0,21 prosent og Strait Times i Singapore ned 0,93 prosent.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .