Meglerhuset Nordea Markets melder mandag at de nå høyner kursmålet på Schibsted fra 170 kroner til 185 kroner.Samtidig gjentar man en kjøps-anbefaling. Dette etter den meget så oppløftende kvartalsrapporten fredag.Også Danske Bank er styrket i troen på aksjen, og høyner sitt kursmål fra 170 kroner til 180 kroner, samtidig som de anbefaler kjøp av aksjen.Schibsted faller mandag 1,38 prosent til 142,50 kroner. Oppsiden for aksjen ifølge Nordea og Danske Bank kan altså være på rundt 26-30 prosent.Christiania Securities melder på sin side at de opererer med en kjøps-anbefaling på Seadrill. Kursmålet her er i denne omgang satt til 159 kroner.- Seadrill ligger i en bred stigende trend. Etter bruddet opp gjennom motstand ved ca. 136 kroner har aksjen reagert noe tilbake og ligger ikke lang unna støtte. Videre oppgang er mest sannsynlig. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 159 kroner og stop loss 135 kroner, skriver meglerhuset.Seadrill er mandag opp 0,07 prosent til 141,70 kroner. Oppsiden ifølge Christiania Securities kan altså være på rundt 12 prosent.