Oslo Børs har lagt bak seg en nitrist uke, og snaue tre timer før den siste aksjen blir omsatt er OSEBX-indeksen ned nesten fem prosent uken sett under ett.Enkelte aksjer har imidlertid fått seg en solid opptur, som for eksempel IOX og Aker Floating Production, som har hevet seg henholdsvis 47 og 10 prosent.For disse aksjene har imidlertid denne uken totalt sett vært en negativ reise:1. Blom - har falt 29,04 prosent denne uken2. Fara - har falt 14,71 prosent denne uken3. Storebrand - har falt 14,58 prosent denne uken4. Kongsberg Automotive - har falt 14,28 prosent denne uken5. Panoro Energy - har falt 13,53 prosent denne ukenReservoir Exploration Technology har falt 25 prosent denne uken, men tas ikke med da fallet er på kun ett øre.På Oslo Axess er PCI Biotech Holding ukens taper. Aksjen har falt 8,33 prosent.