Schibsted-aksjen er opp 11 prosent etter at selskapet leverte en topp- og bunnlinje langt bedre enn forventet.-Det var veldig gode tall, sier analytiker Markus Bjerke i Arctic Securities til TDN Finans. Innen Classified Media venter Schibsted nå investeringer på rundt 250 millioner kroner fra virksomheter i utviklingsfase i 2010, opp fra det tidligere anslaget på 150 millioner. Økningen begrunnes med økt markedsføring og nylanseringer.- Utsiktene er utvilsomt bedre. For det første økes effekt fra lønnsomhetsprogrammet, for det andre økes satsingen innen online-virksomheten, skriver analytiker Martin Stenshall i Danske Markets Equities i en oppdatering.Både Danske Markets Equities og Nordea Markets anbefaler kjøp av Schibsted med kursmål 170 kroner.Schibsted er omsatt for 56 millioner kroner.Konsernsjef Rolv Erik Ryssdal er imidlertid ikke sikker å at medie-Norge er friskmeldt av den grunn.- Vi ser en markant vekst i annonsemarkedet i Sverige, mens det i Norge har vært relativt stabilt. Det er langt igjen til tidligere toppnivåer. Jeg mener det fortsatt er for tidlig å friskmelde medieøkonomien, sier Ryssdal til NTB.