Det er en ny rød dag på Oslo Børs. Det er ikke unaturlig at børsen tar en pust i bakken etter en oppgang på 18 prosent siden 1. juli. Siste notering for hovedindeksen er 364,34, ned 0,9 prosent. Tidligere i dag var nedturen på så mye som 1,2 prosent.Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis på børsen for 2,3 milliarder kroner.- Oslo Børs blir trykket litt ned av generell børsnedgang. Det som tynger er svake tall fra USA, som arbeidsmarkedsrapporten som kom på fredag, sier aksjestrateg Kim Evjenth i Argo Securities til TDN Finans.Oljeprisen falt markant tirsdag. Nedturen fortsetter i dag. Siste notering for Brent-oljen (september-kontrakten) er 78,78 dollar fatet, ned én prosent. Så sent som mandag var prisen oppe i 82,03 dollar fatet. Amerikansk WTI-olje handles for 79,43 dollar per fat, ned én prosent.Tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene falt med 2,2 millioner fat i forrige uke til 352,7 millioner fat. Bensinlagrene falt med 1,5 millioner fat til 223,5 millioner fat, mens lagrene for destilater styrket seg med 2,3 prosent.Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy,, oppjusterer nå sitt anslag for oljeetterspørselen i 2010 og 2011 med henholdsvis 90.000 og 130.000 fat per dag.Statoil er ned 0,8 prosent til 124,70 kroner. Lille Interoil klatrer 7,8 prosent til 9,70 kroner. Oppgangen kommer etter at selskapet onsdag morgen Solstad Offshore ASA (SOFF) har inngått en langsiktig befraktningsavtale for ankerhåndteringsfartøyene Normand Atlantic og Normand Ivan, opplyser selskapet i en melding. Aksjen faller 7,5 prosentDet finnes et par lyspunkter på listen over de mest omsatte aksjene. Yara går mot strømmen og stiger 1,7 prosent til 242,70 kroner. En analytiker TDN Finans har snakket med tror kursoppgangen skyldes en forsinket reaksjon på tirsdagens ureaprisoppgang.- Yara-kursen falt litt med markedet i går, selv om ureaprisene kom opp. Oppgangen i dag kan være for å ta igjen dette. Det er ingen andre forhold så vidt jeg kan se som kan forklare oppgangen, sier analytikeren.Marine Harvest løftes 0,8 prosent til 5,02 kroner. Ellers er det bare småaksjer og/eller minimale volum på toppen og bunnen av vinner- og taperlisten.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .