Aksjene Spetalen og Stordalen handler i

Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen er på ferde i aksje-markedet, viser ferske aksjonærlister. Her er aksjene de handler i.

Spetalen og Stordalen Foto: Finansavisen
Børs

Investorene Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen var på ferde i aksjemarkedet i forrige uke, viser ferske lister over de 30 største aksjonærene i en rekke Oslo Børs-selskaper.Stordalen og hans Home Capital AS suser inn på listen over de 30 største i fiskematselskapet Grieg Seafood. Investoren står nå oppført med 606.000 aksjer i selskapet, totalt 0,54 prosent.Dermed er hotellkongen 18. største aksjonær.Samtidig faller Øystein Stray Spetalens Tycoon Industrier AS på listen over de største aksjonærene i selskapet Algeta.For to uker siden var Spetalen 18. største aksjonær, men han står denne uken oppført med 20.000 færre aksjer i selskapet og faller dermed til nummer 21.Spetalen sitter på totalt 290.306 aksjer i Algeta - 0,74 prosent av selskapet.Grieg Seafood er så langt tirsdag uendret på Oslo Børs og sist omsatt til 16,60 kroner, mens Algeta er ned 0,79 prosent til 93,75 kroner.

Nyheter
Børs