Aksjestrateg: - Akkurat nå ser ting bra ut

Aksjestrateg Morten Jensen i DnB NOR Markets er positiv til børsen fremover.

Morten Jensen, DnB NOR Markets. Foto: Finansavisen
Børs

Oslo Børs stiger til det høyeste nivået siden 3. mai, men aksjestrateg Morten Jensen i DnB NOR Markets tror hovedindeksen vil nå ny toppnotering for 2010 før året er omme. I så fall må indeksen over 395,9.- Vi har en overvektanbefaling på aksjemarkedet og er underliggende positive. Akkurat nå ser ting bra ut. Alt er i hendene på nyhetsstrømmen og det kommer en del makrotall de neste to ukene. I tillegg begynner rapporteringssesongen om halvannen uke. I utgangspunktet tror jeg ikke forventningene til selskapstallene er tatt så høyt opp, så dette kan godt gå greit, sier Jensen til TDN Finans.Siste notering for hovedindeksen er 380,77, opp 0,5 prosent.

Nyheter
Børs