Analytiker anbefaler REC

Analytiker Anita Huun i Handelsbanken Capital Markets er positiv til REC. Oppsiden skal være på over 40 prosent.

Moses Lake-anlegget - Foto: REC
Børs

REC går mot strømmen på børsen i dag. Aksjen stiger 0,4 prosent til 19,20 kroner, mens hovedindeksen faller 0,3 prosent.Ifølge analytikere TDN Finans har snakket skal trolig estimatene på REC opp før fremleggelsen av tall for tredje kvartal i oktober.- Det er litt uvisst med tanke på tredje kvartal grunnet strømstansen i Moses Lake, men for fjerde kvartal og 2011 tror vi estimatene skal opp. Justert for strømstans blir estimatene blant konsensus helt klart tatt opp. Markedet er mye sterkere enn det var da vi gikk ut av andre kvartal. Jeg tror også det har beveget seg mer positivt enn det også selskapet trodde, sier analytiker Anita Huun i Handelsbanken Capital Markets til nyhetsbyrået.- Jeg tror RECs waferpriser helt sikkert er noe opp i stedet for flate som de guidet i andre halvår. Det er derimot noe svekkelse i valuta i forhold til andre kvartal som vil slå noe ut, sier analytikeren.Handelsbanken opererer med en kjøpsanbefaling på REC og har et kursmål på 27 kroner. Det gir en oppside på drøye 40 prosent.

Nyheter
Børs