Arne Fredly stokker om - Larsen laster opp

Arne Fredly stokker om i kjendis-aksje, mens Berge Gerdt Larsen & Co. laster opp.

Ferske oversikter over de største aksjonærene i en rekke selskaper på Oslo Børs viser at Arne Fredly og hans Atlas Capital Management Limited nå er ute av Topp 30-listen i Eitzen Chemical.Forrige uke var Atlas Capital Management Limited 13. største aksjonær med 10 millioner aksjer mens selskapet nå ikke er å finne blant de 30 største.Fredly har imidlertid flyttet samtlige av aksjene over til selskapet Apollo Asset Limited, som nå står med 10 millioner aksjer og 1,33 prosent av selskapet.- Jeg har ikke solgt en eneste aksje, sier Fredly på telefon til HegnarOnline mandag.Fredly har tidligere solgt seg inn og ut av Eitzen Chemical en rekke ganger. Profilerte finansfolk som Tore Aksel Voldberg, Arne Blystad, Petter Stordalen, Christian Ringnes og Haakon Sæter er bare noen av dem som har vært inne i selskapet det siste året.Samtidig er det klart at DNO Invest AS ved styreleder Berge Gerdt Larsen og med DNO International ASA som største aksjonær, laster opp 1 million aksjer i Rocksource.Gerdt Larsen & Co. sitter nå på 3,23 prosent av Rocksource, totalt 8.480.049 aksjer. Det holder til andreplass på listen over de største aksjonærene.