Dagens kjøpskandidat

De siste ukene har gode for Prosafe. Vil oppgangen fortsette?

I analysenytt fra Investtech beskrives Prosafe som dagens kjøpskandidat.- Prosafe ligger i en tilnærmet horisontal trend og videre utvikling i samme retning indikeres. Aksjen har brutt en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Etablert brudd på halslinjen ved ca. 30,72 kroner vil signalisere videre oppgang til 37,56 kroner eller mer. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 30,80 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- Volumtopper korresponderer med kursbunner og volumbunner korresponderer med kurstopper. Dette svekker aksjen og øker muligheten for et brudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.