- Dette betyr ikke at ny krise er på vei

Analytiker Pål Ringholm i First Securities ser enkelte mørke skyer i horisonten, men tror ikke vi er på vei inn i en ny stor krise.

First Securities - Pål Ringholm - Foto: Finansavisen
Børs

Pål Ringholm tror ikke at nye bankproblemer er forvarselet om en ny, dyp gjeldskrise, skriver Finansavisen.- Utviklingen i Irland, som ble nedgradert forleden, viser at bankkrisen ikke er over. Det smitter over på vurderingen av landet. Men jeg tror ikke at økt fokus på bankproblemene i Irland og nye prisrekorder for spanske banker, varsler det at vi er på vei tilbake i en mer akutt gjelds- og statsgjeldskrise, sier Ringholm.Og analytikeren ser også flere positive ting ved dagens situasjon.- Det positive er jo at bankene klarer å reise kapital. Denne uken klarte to banker å hente kapital. De måtte betale dyrt, men de klarte det, sier han.Les hele denne saken i torsdagens Finansavisen.

Nyheter
Børs