Dette skjer i dag - strålende nyheter i vente?

Det skjer åtte ganger hvert eneste år og onsdag er det igjen duket for begivenheten. Tikker det inn gode nyheter i løpet av dagen? Her er dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Onsdag 8. september kan blant annet by på ferske BNP-tall fra Sverige. Fra Tyskland tikker det inn tall for både handelsbalansen og for industriproduksjonen.Det publiseres også ny statistikk med tanke på nye boliglånssøknader i USA.I tillegg: Åtte ganger hvert eneste år legger FED-sjefen i USA frem den såkalte Beige Book, som forteller om tilstanden i amerikansk økonomi. Har Mr. Bernanke noen gode nyheter på lur denne gang?Få også med deg dagens utgave av HegnarTV klokken 16.05 med gjest Tormod Andreassen, tidligere sjeføkonom.Her er alle dagens hendelser:Makrotall- og nyheter: - Tyskland: Handelsbalanse juli kl 08:00- Sverige: BNP endelig 2.kv kl 09:30- UK: Industriproduksjon juli kl 10:30- Tyskland: Industriproduksjon juli kl 12:00- USA: Nye boliglånsøknader (MBA) kl 13:00- USA: Beige Book kl 20:00Sjekk også HegnarOnlines egen eminente finanskalender her!