DNO starter dagen med gode nyheter

Oljeaktøren DNO International oppdaterer markedet med gode nyheter onsdag morgen. Men ikke alt er rosenrødt.

Foto: DNO

Oljeselskapet DNO International melder onsdag morgen at de venter noe lavere leveringer fra sitt Tawke-felt i Nord-Irak i august.Selskapet hadde en produksjon fra Tawke på 20.790 fat per dag på working interest-basis i juli 2010, fra 17.145 i juni og 4.404 i mai.Så langt i år er produksjonen på 9.002 fat per dag.Samtidig melder selskapet at de i juli 2010 totalt hadde en snittproduksjon på 27.279 fat olje per dag på working interest-basis, mot 23.478 fat olje per dag i juni.DNO har videre fullført Godah-11 Qishn-produksjonsbrønnen i blokk 32 i Jemen, og dessuten startet boring av Bayoot-10-brønnen i Jemen i juli. Boreoperasjonene går etter sigende som planlagt.I Kurdistan planlegger selskapet boring av en letebrønn i Bastora-prospektet i Erbil-lisensen, og det ventes borestart i september. I Mosambik venter DNO borestart i Inhaminga-blokken i november.DNO International steg 2,66 prosent til 8,49 kroner på Oslo Børs tirsdag.Les meldingen fra DNO International her