- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller torsdag om tre aksjer på børsen du nå bør holde et ekstra godt øye med.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport torsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på PGS, Norske Skog og RCCL.- PGS brøt opp i går og ga et kjøpssignal. Motstand som er viktig i dag er 68 kroner. Et brudd over dette nivået gir et nytt kjøpssignal. Norske Skog har brutt opp fra en vakker triangel. Et sterkt støtteområde har vi nå ved 11,1 kroner som bør kjøpes. For RCCL sin del så er over 178 kroner kjøp, da støtten i dette området er sterkt. Under 178 kroner er det selg basert på en potensiell hode-skuldre-formasjon, kan man lese i rapporten.Frontline faller torsdag 0,08 prosent til 65,85 kroner, Norske Skog stiger 4,42 prosent til 11,80 kroner mens RCCL faller 1,39 prosent til 184,40 kroner.

Nyheter
Børs