- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller torsdag om tre aksjer på børsen du nå bør holde et ekstra godt øye med.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport torsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Telenor og Aker Solutions.- Telenor brøt opp fra en kilformasjon i går og stengte på motstandsområdet ved 95 kroner. Nytt kjøpssignal hvis 95,3 kroner blir brutt. Motstand ved 98 kroner. Aker Solutions brøt opp i går som alt annet. En kortere reaksjon ned kan komme i dag, men utviklingen i går ga et ekstremt bullish inntrykk. Vi forventer dermed videre oppgang. I dag er området 72-72,5 kroner sterk støtte som bør kjøpes, kan man lese i rapporten.Telenor er torsdag ned 0,21 prosent til 94,90 kroner mens Aker Solutions så langt er uendret og sist omsatt for 74,10 kroner.