Goldman oppgraderer Carnival

Goldman Sachs har oppgradert Carnival til kjøp, mens kursmålet oppjusteres fra 36 til 44 dollar.

Lloyd Blankfein, CEO i Goldman Sachs - Foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
Børs

Goldman Sachs har oppgradert Carnival til kjøp, og aksjen settes på meglerhusets "Americas buy list". Kursmålet oppjusteres fra 36 til 44 dollar, det melder TDN Finans.Oppdateringen kommer etter at meglerhusets "detaljhandel/forbruker"-team har justert opp sine anslag på forbruket i USA. Dette kombinert med lavere tilbudsvekst i cruisebransjen enn hva som var tidligere ventet.Carnival-aksjen har utviklet seg relativt svakere enn andre aksjer i vårt dekningsunivers så langt i år, noe vi tror vil skapet en fornyet global interesse fra kjøpssiden", heter det i oppdateringen.

Nyheter
Børs