Har en milliard i gevinst på disse aksjene

Boligkjempe har over en milliard kroner i aksjegevinst. Her er papirene som har gitt Obos jubel.

En aksjetrader på NYSE - Foto: AP

Obos tjente vel 100 millioner kroner i andre kvartal. Boligkjempen har også en urealisert aksjegevinst på godt over en milliard, skriver Finansavisen onsdag.- Vi er veldig godt fornøyd med andre kvartal. Alt gikk bedre enn vi trodde det skulle gjøre, sier Obos-sjef Martin Mæland.Parallelt med boligbyggingen har Obos opp gjennom årene investert stadig mer i børsnoterte aksjer.- Ved halvårsslutt lå merverdien i aksjeporteføljen på 1,1 milliarder kroner, men alle kursene har steget siden det, sier Mæland.Blant papirene Obos har satset på finner vi Veidekke, AF Gruppen og Fornebu Utvikling. De har også investert i Terra-Gruppen.Les hele denne saken i Finansavisen onsdag.