Her er de heteste aksjene på børsen

Analytikerstanden rangerer de heteste aksjene på Oslo Børs. Her er favorittene.

Foto: AP

I torsdagens utgave av Finansavisen var det en oversikt over de mest anbefalte aksjene på Oslo Børs. Syv aksjer fikk utelukkende kjøpsanbefalinger. Det er verdt å merke seg at antall meglerhus som følger selskapene varierer.•ABG Sundal Collier: 100 prosent positive anbefalinger (2 meglerhus)•Atea: 100 prosent positive anbefalinger (11 meglerhus)•Deep Sea Supply: 100 prosent positive anbefalinger (11 meglerhus)•Norwegian Energy Company: 100 prosent positive anbefalinger (10 meglerhus)•Questerre Energy: 100 prosent positive anbefalinger (10 meglerhus)•Siem Offshore: 100 prosent positive anbefalinger (9 meglerhus)•Det norske oljeselskap: 100 prosent positive anbefalinger (8 meglerhus)