Meglerhus anbefaler 8 aksjer

DnB NOR Markets gjør én endring i sin ukeportefølje. Meglerhuset kvitter seg med bevis.

Kristian Tunaal, Paal Karstensen, Torodd Eeg-Olsenog Jeremy Brown - Alle i DnB NOR Markets - Foto: Finansavisen

Denne uken tar DnB NOR Markets ingen nye aksjer inn i porteføljen, men Sparebanken Møre går ut.- Vi tar ut Sparebanken Møre. Vi har ikke endret syn verken på dette egenkapitalbeviset eller sparebanker generelt, men i et marked som viser styrkende momentum er det ikke sparebanker som kommer til å lede markedet, skriver meglerhuset.Meglerhusets portefølje gjorde pluss 3,8 prosent sist uke. OSEBX gjorde pluss 4,2 prosent i samme periode. Akkumulert for året har porteføljen gjort pluss 3,8 prosent, mot markedets minus 2 prosent.Ukens anbefalte aksjeportefølje

  • AlgetaAlgeta
  • StatoilStatoil
  • OrklaOrkla
  • BW OffshoreBW Offshore
  • TelenorTelenor
  • BWG HomesBWG Homes
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy
  • RCLRCL