Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef Thomas Nygård og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Telenor, DnB NOR, PGS og Storebrand. Sistnevnte er for tiden meglerhusets hovedcase.- Storebrand viste en sterk utvikling i fjor, men har reagert ned i 2010. På kort sikt har aksjen imidlertid brutt opp gjennom en raskt fallende trend og kursen tester nå viktig støtte rundt 31 kroner. Dette bør kunne gi en ny reaksjon opp. RSI-indikatoren har vendt opp fra det oversolgte området og indikerer dermed også ny oppgang. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 39 kroner og stopp 32 kroner, kan man lese i rapporten.Storebrand faller tirsdag 0,66 prosent til 33,29 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen i denne omgang kan ha en oppside på drøye 17 prosent.Telenor er ned 0,90 prosent tirsdag, PGS faller 1,86 prosent mens DnB NOR daler 1,65 prosent.