Repant avslutter polen-avtale

Repant har sammen med det polske distribusjonsselskapet Yakudo Plus i enighet besluttet å avslutte samarbeidet.

Foto: Finansavisen

Repant har sammen med det polske distribusjonsselskapet Yakudo Plus i enighet besluttet å avslutte samarbeidet. Det opplyses i en melding onsdag, melder TDN Finans.-En del av den nye ledelsenes strategi er å ha knallhard fokus på distribusjonsledd som vil gi både volum og dermed også lønnsomhet. Det er ikke tilfelle med Yakudo, og derfor er det riktig at denne avtalen blir terminert, sier administrerende direktør Gudmund Larsen i Repant i en kommentar.Ifølge meldingen vil samarbeidet løpende vurderes for gjenopptakelse dersom rammebetingelsene og pantekulturen på det polske markedet endrer seg.-I tillegg til å øke markedsandelene på hjemmemarkedet, har vi full fokus på markeder hvor retur av bokser og flasker ennå ikke er en etablert rutine. Dette er markeder for fremtidig vekst. Vi ser et trendskifte og et stort potensial på litt lengre sikt, sier Larsen videre.